10

İNDİRİM

HEMEN ÜYE OL

Volume Neden Silinmiyor ?

Eğer volume’den oluşturduğunuz sunucunun snapshot’ını aldıysanız ve daha sonra volume’u silmek istiyorsanız izlemeniz gereken adımlar şu şekilde olmalıdır.

 

1. Panelin sol tarafında yer alan ‘’Compute’’ sekmesinden ‘’Volumes’’ seçeneğine tıklamalı ve açılan ekranda üst tarafta gördüğünüz ‘’Volume Snapshots’’ bölümünü seçmelisiniz. Burada oluşturduğunuz tüm volume snapshot’ları görebilirsiniz.

 

 2. Silmek istediğiniz volume’un volume snapshot’ını buradan seçip önce bu snapshot'ı silmeniz gerekmektedir. ‘’Actions’’ sekmesinden ‘’Delete Volume Snapshot’’a tıklamanız yeterli olacaktır.

 

 3. Bu adımda ise ‘’Compute’’ sekmesinden ‘’Instance’’a tıklayıp oluşturduğunuz sunucuyu silmeniz gerekmektedir. Silmek istediğiniz sunucuyu seçtikten sonra sağ üstte yer alan ‘’Delete Instances’’a tıklayın.

 

4. Son olarak ‘’Compute’’ sekmesinden ‘’Volumes’’e tıklamanız ve silmek istediğiniz volume’un sol tarafında yer alan kutucuğu işaretleyip, sağ üst köşede gördüğünüz ‘’Delete Volumes’’ seçeneğine tıkladıktan sonra oluşturduğunuz volume silinmiş olacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder
Bir Zendesk Hizmetidir